Közélet

Rotary Anna-bál: hagyomány, közösség, jótékonyság

2014-07-27 13:20

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE rotary_annabal_140726ml_10.jpg

Helyi hagyományok újraélesztése, ápolása, jótékonysági célkitűzések: a Rotary Club Miskolctapolca negyedszer rendezte meg szombat este az immár hagyományosnak számító, Rotary Anna-bált, a Bástya Wellness Hotel báltermében.

A rendezvényt annak idején a régi miskolctapolcai tradíciók színvonalas felelevenítésének, a helyi hagyományok újrateremtésének a szándékával hívták életre.

rotary_annabal_140726ml_4.jpg

Természetesen a célkitűzések között szerepel a miskolctapolcai városrész közösségi életének, turisztikai vonzerejének élénkítése, valamint a színvonalas szórakoztatás is, a Rotary jótékonysági célkitűzéseivel összhangban.A IV. Rotary Anna-bállal a miskolci Gyermekegészségügyi Központ Gyermek-Aneszteziológiai és Intenzív Osztályán, a betegmegfigyelő kamerarendszer kiépítését, valamint a Szinvavölgyi Táncegyüttes utánpótlását kívánták támogatni, a népviseleti ruhák beszerzésében A rendezvényen Lengyel Tamás, a Rotary Magyarország 2014/15. évi kormányzója, a bál fővédnöke, valamint Papp Kálmán a Rotary Club Miskolctapolca 2014/15. évi elnöke mondott köszöntőt.

rotary_annabal_140726ml_8.jpg

A fellépők között szerepelt Kovács Eszter fiatal miskolctapolcai énekesnő, aki népdalcsokrot adott elő, a táncolóknak a Vídia együttes szolgáltatta a talpalávalót, s természetesen fergeteges műsort adott a Szinvavölgyi Táncegyüttes is. Éjfél előtt jótékonysági tombola sorsolást tartottak, és az alkalomhoz illő, finom falatokból sem volt hiány.

minap.hu
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-09-30 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!