Miskolc Renegades

Bajnok a Renegades!

2014-07-20 15:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE renegades_140719_vcs_04.jpg

Kiegyensúlyozott és végig izgalmas mérkőzésen nyerte meg szombaton az idegek csatáját és a VI. Duna Bowl-t a Miskolc Renegades. A csapat 2015-től a Divízió I-ben folytatja tovább. Miskolc Renegades – Budapest Hurricanes II: 38-21

Most nem lehetett panaszuk az időjárásra a miskolci MVSC pályára kilátogatóknak, ugyanis zavartalan napsütésben, árnyékban is 31 fokban léptek pályára a döntő résztvevői.

renegades_140719_vcs_02.jpg

A Renegátok az elődöntőn bevált taktikával kezdtek, yardról yardra közelítették meg az ellenfél End Zone-ját, és itt is, mint az elődöntőben, Tóth Attila field goal-jával szereztek vezetést. 3:0 Nem kellett sokat várni a Hurricanes válaszára, Balog Szabolcs TD-jével és Madarassy Kristóf extrájával fordítottak az eredményen. (3:7) A második negyed a Renegades revansával indult, Tóth Máté passzból szerzett TD-t, Tóth Attila pedig a plusz egy pontot. 10:7 Nem sokáig ülhettek a hazaiak a babérjaikon, Balog Szabolcs újabb TD-t szerzett, és bár az extra nem sikerült, Hurricanes vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok. 10:13 (7:6)A második félidő is ugyanolyan fordulatosan indult, mint amilyen az első volt, Bese Gergely hatalmas futása és Tóth Attila extrája után a Renegades, Czirók Márton touch downja és Király Dávid két pontosa után a Hurricanes vette át a vezetést. 17:21 Ekkor azonban jött Román József és pontos elkapásával ismét fordított a hazai csapat, Tóth Attila pedig biztosan gyűjtötte be az egy pontot. 24:21 (14:8)

renegades_140719_vcs_25.jpg

A játék utolsó negyedére fejben sokkal összeszedettebb voltak a Renegátok, különösen a Defense alakulat, Venczel Tibor Attila és Janocskó Kornél labdaszerzései ugyanis folyamatosan sakkban tartották a vendégeket. Aztán Román József és Tóth Attila ismét remekelt (TD és extra), majd az irányító poszton végig kiválóan teljesítő Lakatos Bence is beért a Hurricanes End Zone-jába, Tóth Attila pedig beállította a végeredményt: Miskolc Renegades – Budapest Hurricanes II: 38:21. (14:0)(zárójelben a negyedek eredményei).

minap.hu

Fotó: Végh Cs.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!