Bulvár

Miss World Hungary: túl vannak a főpróbán a jelöltek

2014-07-19 18:56

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Ruhapróba, színpadbejárás, a koreográfia gyakorlása – az MTVA stúdiójában így zajlott a Miss World Hungary utolsó próbája. A szervezők a nézők szavazataira is számítanak, a finalistákra szombat délutántól már hivatalosan is lehet szavazni. A Miss World Hungary választást vasárnap 20 óra 20 perctől élőben közvetíti az M1 és a Duna World.

Egy gyors interjú az aulában és egy utolsó hangbeállás a színpadon, az átöltözés után pedig kezdődhetett is a Magyarország Szépe, azaz a Miss World Hungary főpróbája. A 16 döntős lány másfél hónapja készül a vasárnapi megmérettetésre.

Most még jól vagyok, majd vasárnap, ahogy elkezdünk készülődni, a nagy pillanat előtt, amikor kilépünk a színpadra, akkor leszek a legizgatottabb – nyilatkozta Faragó Ágnes.

A próbák mellett az ünneplésre is jutott idő. A vetélytársakból lett barátnők egy születésnapi tortával lepték meg a 18 éves Virágot. Ez nagyon fontos, mert több napot töltöttünk együtt. A verseny mellett az is jó, hogy a lányok jóban vannak egymással és nem rivalizálnak – állapította meg Steingruber Virág.

A szervezők számtalan meglepetésvendéggel és extra produkcióval is készülnek a vasárnapi élő show-ra. Fellép többek között Radics Gigi és Hien is, aki tőle szokatlan módon népdalfeldolgozásokkal készül az estére.

Kíváncsi vagyok, milyen érzés lesz úgy a színpadon állni, hogy ott vannak a lányok, mert nagyon-nagyon jó csajok. Szép lányok lesznek körülöttem, úgyhogy ezt majd az énekléssel kell kompenzálnom valahogy – magyarázta Hien.

Szombaton készültek a műsorvezetők is, Osvárt Andrea és Harsányi Levente lesznek az est házigazdái.

Nagyon jó verseny ígérkezik, a lányok kellően izgulnak, ilyenkor ez teljesen normális; egy picit mi is. Bár az elején azt gondoltam, hogy szívesen lennék zsűritag, ahogy láttam a hölgyeket, azt mondom, hogy nem. Ahogy szokták mondani, roppant nehéz lesz a zsűrinek most is – fogalmazott Harsányi Levente.

Azt, hogy idén kire kerül a korona, és ki képviselheti hazánkat majd a londoni világversenyen, egy 13 tagú zsűri dönti el.
Alapvetően szakmai zsűriről van szó, a szépségipar különböző magyar vagy nemzetközi hírű képviselőiről, illetve közéleti személyiségek is lesznek közöttük – mondta Vizvárdy Bence.

A nézők is szavazhatnak. A királynő és az udvarhölgyek mellett megválasztják a közönségdíjast is, akire már szombat délután óta lehet voksolni. A Miss World Hungaryt vasárnap 20 óra 20 perctől élőben közvetíti az M1 és a Duna World.

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2017-10-17 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!