Bulvár

„Visszaadni a miskolciaknak a szeretetet, amit kaptam...”

2014-07-19 11:57

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE efott_140718ml_60.jpg

Ismerősként üdvözöl, a szervezőket megelőzve invitál és végigneveti az interjút. Árad belőle az energia, a vidámság, és az jut az ember eszébe, tényleg egy világsztár ül vele szemben, de ha esetleg nem tudnánk megkülönböztetni a kérdést a választól, akkor nem tudnánk, ki a riporter és ki az alany. LazyDee, a Mr. President lelke a koncert előtt is boldog pillanatokat szerzett péntek este az EFOTT-on.

– Ha jól emlékszem, harmadszor jársz Miskolcon.

– Igen! Honnan tudod? (Nevet).

– Jó kérdés…

mr_president_140718ml_4.jpg

– Szóval igen, először két éve jártam itt, a sörfesztiválon, tavaly pedig az egyetemen. Teljesen megborította az elmém, mert azt hittem, egy kicsi fesztiválra érkeztem Miskolcra, és rengeteg ember fogadott! Hihetetlen volt.

– Akkor szeretheted ezt az országot, várost.


– Persze, hiszen magyar vagyok! Hány angol is beszél magyarul? Csak egy példa.

 – Ezt fejtsük ki, mert nem hiszem el… Hogy lehet valaki magyar? A te esetedben főleg…

– Magyarnak lenni annyi, mint szeretni az életet, elsősorban. Másodszor, szeretned kell az ételeket, aztán a zenét, és végül, de nem utolsósorban, a lányokat. Hú, a magyar lányok gyönyörűek!

– Milyen hölgyek tetszenek neked?


– Nem számít semmi, csak jó hangja legyen. Csak viccelek! Életvidám, energiabomba, és nyilvánvalóan nem baj, ha jól néz ki. De én nem kategorizálom így az embereket. Sőt! Olyan nincs, hogy csúnya. Egyébként a szem az nagyon jó „hordozó”, sok mindent megmutat. Én nem külsőségek alapján keresek.

mr_president_140718ml.jpg

– Fontosabb a belső.


– Ahogy mondod! Nagyon igaz. Ahogy öregszik az ember, rájön, hogy nem minden a külső, ritka, ha okosra sikerül találnod…

– Milyen zenét kap pénteken a miskolci közönség?


– Az utóbbi időben a ’90-es évek slágerei mentek, amit imádok, plusz persze a Mr. President dalai. Szóval ez egy Mr. President buli.

– Meddig maradsz Miskolcon? Rögtön utazol vagy lesz egy kis buli?

– Ó, én mindig bulizok! És maga a koncert is az számomra! Nem veszem magam komolyan, „partisrác” vagyok. Sokszor feltöltök magamról valami vicces videót a youtube-ra, hátha örömet, vidám pillanatokat okoz az embereknek. Energiát, pár jó pillanatot szeretnék nekik adni. Látni, hogy boldogok.

– Végül üzennél valamit a helyieknek?


– A miskolciaknak? Persze! Nagyon sok energiát adtak nekem, harmadszor jöttem vissza, és csak annyit szeretnék, hogy vissza tudjam adni azt a sok szeretetet, amit tőlük kaptam. El sem hinnék, mennyit! 

Soós Péter
Fotó: Mocsári László


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-10-20 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!