Városinfó

Félpályás és teljes útlezárás is lesz a belvárosban!

2014-07-18 14:41

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE utlezaras_ill_ja_2.jpg

Távhővezetéket épít ki a MIHŐ, ezért július 21-étől, hétfőtől november végéig szakaszosan félpályás útlezárás lesz a Szentpáli és a Kazinczy utcán, a Horváth Lajos utcát pedig a kivitelezés idejére teljesen lezárják, csak a célforgalom használhatja majd.

Július 21-én kezdődik a Magyar Posta Zrt. épületegyüttesének – a Magyar Telekom Nyrt. és Centrum Irodaházak Kft. épületeinek – távhőellátásához szükséges új távhővezeték építési munkája a Szentpáli – Horváth Lajos – Kazinczy utcában.

Emiatt, a MIHŐ Kft. megbízásából, a kivitelező a hétfőn kezdődő építés idejére félpályán lezárja a Szentpáli és a Kazinczy utcát. A Horváth Lajos utcát pedig teljesen lezárják a munka idejére, csak az ott lakók, az utcában lévő szálloda vendégei és beszállítók hajthatnak majd be.

Az érintett közterületeket, a közlekedést akadályozó bontásokat a lehető leghamarabb, ha kell szakaszosan is helyreállítja a kivitelező. A távhővezetéket a fűtési idény kezdetéig kiépítik, az utómunkálatok azonban eltarthatnak november végéig.

minap.hu
Fotó: minap-archív, illusztrációAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-09-24 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!