Kultúra

Az EFOTT első teljes napjának programja

2014-07-16 20:06

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE efott_140716_vcs_50.jpg

Az első fesztiváli napon természetesen továbbsöpör a fesztiválhangulat Miskolcon. Van, aki sportol, vannak, akik stand up comedy-n kacarásznak, mások egyszerűen élvezik, hogy az EFOTT-on vannak. Sokan pihenhetik ki a nulladik nap Tankcsapdáját, de a buli nem áll le szerdán sem.

Természetes, hogy egy fesztivál nem csupán egy napig tart. A programok folyamatosak, így szerdán, az első napon is több tízezren várják a koncerteket. Azok azonban csak késő délután, este töltik meg a színpadok előtti tereket.

efott_140716_vcs_41.jpg
Addig viszont valamivel el kell ütni az időt. Erre számtalan lehetőség van. Lehet Teq-ballozni, vizifocizni, röplabdázni sok egyéb más mellett, és persze lehet pihenni is.

efott_140716_vcs_17.jpg
A zenei programot Fluor Akkusztik-koncertje nyitja, s beindul újra a buligépezet. A zenekarok jó része már kint van a fesztiválon. A Quimby is hangolt dél körül, mikor kint jártunk – Kiss Tibivel készített interjúnkat holnap olvashatják az érdeklődők a minap.hu-n.

efott_140716_vcs_42.jpg
Fluorhoz is készülünk, s természetesen bevetjük magunkat ezúttal is az EFOTT-os éjszakába. Kiscsillag, Quimby, Vad Fruttik, Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, Compact Disco, Mary PopKids, illetve a mindig jó értelemben vett őrültek, Soerii & Poolek, de érkezik Majka & Curtis is, lesz slam poetry, esti party, és Brooklyn Bounce is többek között.Lassan indulunk az Egyetemvárosba, hogy megnézzük, hogy érzik magukat EFOTT-város lakói, s milyen bulikat nyomnak a hazai zeneipar meghatározó alakjai és a nemzetközi zenekarok – az első este tapasztalataival holnap délelőtt jelentkezünk. Addig is: csak szabadon.

minap.hu
Fotó: Végh Cs.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-23 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!