Városinfó

„Irány az EFOTT!”

2014-07-14 10:12

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE efott_koncert_1.jpg

A Miskolci Egyetem teljes területét lezárják az EFOTT idején július 13-án üzemkezdettől 21-én üzemzárásig, ezért az oda közlekedő buszok nem fognak beközlekedni a kampusz területére. ME, EFOTT jelzéssel azonban további járatok segítik majd a bulizók el-, illetve hazajutását – tájékoztatott az MVK Zrt.

A 12-es járat a rendezvény idején az egyetemi elágazásnál egyenes halad tovább a Miskolctapolcai úton, és a 2-es autóbusz megállóiban áll meg a Csermőkei úton, illetve a Kemény Dénes Városi Sportuszodánál, ezt követően visszafordul. Hasonlóan a 12-es járathoz a 20G-s járat sem tud majd az egyetemre betérni, ezért az egyetemi elágazásnál ez is egyenesen továbbhalad, és szintén a 2-es járat megállóiban áll meg. Az Újgyőri főtérről 6.56-kor és az Avas kilátótól 7.04-kor meghirdetett 29-es járatok pedig nem közlekednek be az Egyetemre.

2014_07_08_efott_tvonal_vgs.jpg

A 12-es járat menetrendje itt érhető el.

A fesztivál elérhető a 2-es, 20-as járatokkal is.

A 20G járat menetrendje.

A fesztivál idején az MVK közlekedteti az ME jelzésű gyorsjáratát a Tiszai pályaudvar és az Egyetemváros között a Búza tér érintésével az alábbi menetrend szerint. Szükség esetén rásegítő járatokat is közlekedtetnek.

20140707_me_efott_jratok_menetrendje_vgs.jpg

Újdonság lesz az EFOTT jelzésű autóbusz, amely délután 17 óra és hajnal 1-2 óra között fog közlekedni a Búza tértől a Kemény Dénes Városi Sportuszodáig és vissza.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-23 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!