Programajánló

Turisztikában is erősít az EFOTT

2014-07-08 12:10

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE tour_efott.jpg

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a nevében foglaltakhoz híven a turisztikai kincsek kiaknázására is minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet. Fedezd fel az észak-magyarországi régió adta kulturális és turisztikai sajátosságokat az EFOTT-tal!

„Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója – amiből a „turisztikai” szó sajnos kissé kikopott az utóbbi években. Nos, a Tour EFOTT turisztikai programsorozat arra hivatott, hogy – a fesztivál vándor-jellegére építve – megismertessük az adott régió, tehát 2014-ben az Észak-magyarországi régió kulturális örökségeit, népművészeti és gasztronómiai sajátosságait. Tesszük ezt külső, idegenforgalmi programok biztosításával, amit a fesztivál területén belüli programokkal erősítünk.” – mondta el Maszlavér Gábor, fesztiváligazgató.

barlangfurdo_1.jpg

Az effottozók extra kedvezményekkel hűsölhetnek a fesztivál területével szomszédos miskolctapolcai Barlangfürdőben, vagy a Kemény Dénes Uszodában. A mozgalmasabb kikapcsolódás hívei a 800 méteres bobpályán, vagy a kalandpark magaslatain fokozhatják adrenalin-szintjüket.  A Tanbánya-látogatás hűsítő izgalmakat tartogat, akárcsak a diósgyőri várban tett séta, vagy lillafüredi kisvasutas kirándulás. Az extrémsportok szerelmeseinek a miskolci vasgyár kihagyhatatlan lehetőségeket rejteget, hiszen az ipari örökség mellett a város underground-arcainak fellegvára.

lillafured_fuggokert_130902ml_32.jpg

Aki inkább a fesztivál területén keres kikapcsolódást, az a hagyományőrző gasztrofaluba látogatva megízlelheti a környék legjobb bor- és sajtkülönlegességeit, de saját kézműves emlékekkel is megpecsételheti idei EFOTT-éményeit. A bátrabbak pedig szekérre pattanva, zenészekkel karöltve az avasi borpincék kínálatába is belekóstolhatnak.


minap.hu
 


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!