Sport

Magabiztosan győzött edzőmérkőzésén a DVTK

2014-06-28 20:57

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvtk_nyitra_edzomecs_140628_szg.jpg

Lejátszotta idei második felkészülési mérkőzését is a DVTK. Az ellenfél a szlovák második vonalba idén kiesett FC Nyitra csapata volt. Miroslav Grumić és Nikházi Márk góljainak köszönhetően újra győzött a Diósgyőr.

Az első félidő lényeges esemény nélkül telt, a csapatok 0-0-ás állással vonultak szünetre. A második félidőben azonban hamar előnyt szerzett a diósgyőri csapat: az 50. percben Barczi és Grumić passzolgatott a Nyitra kapujától 10-15 méterre, majd Grumić gondolt egyet és kapásból kilőtte a jobb felsőt.

A második gól a 71. percben született. Szabadrúgást kapott a DVTK az ellenfél 16-os vonalánál. A DVTK nem kérte a kilenc méter kimérését, a játékvezető ezért nem jelezte, hogy sípszóra kellene várni. Amíg a szlovák kapus a sorfalat állítgatta, addig Nikházi Márk okosan a kapuba tekerte a labdát.

Felkészülési mérkőzés
DVTK - FC Nyitra 2-0 (0-0)
Bük, 100 néző. Játékvezető: Szilasi Szabolcs

DVTK: Radoš (Antal, 56.) - Okuka (Marjanovic, 56.), Alves (Debreceni, 56.), Kádár (Szabó, 76.), Husić (Németh, 56.) - Elek (Egerszegi, 65.), Bori (Nikházi, 45.) - Gosztonyi (Vági, 56.), Barczi (Eperjesi, 65.), Bacsa (Takács, 65.) - Grumić (Csirszki, 76.)

Sárga lap: Takács a 82. percben
Gólszerző: Grumić (1-0) az 50. percben. Nikházi (2-0) a 71. percben.

Tomiszláv Szivics: - Még mindig tompák vagyunk kicsit, ami normális ilyenkor, hiszen nagyon kemény munkát végeztünk el egy hét alatt. Csütörtökre kell frissnek lennünk. Két mérkőzést játszottunk, gólt sem kaptunk, rúgtunk négyet és nincs sérült játékosunk. Ez nagyon nagy pozitívum. Sokat dolgoztunk, a játékosoknak megköszöntem, hogy partnerek voltak ebben, ezért nyugodtabb vagyok már kicsit az Európa-liga meccs előtt. A fiúk kapnak most egy nap szabadságot, hétfőn újra edzés, készülnünk kell tovább, hiszen nem csak egy meccset fogunk játszani. Nemsokára kezdődik a bajnokság is, gondolnunk kell arra is.

dvtk.eu
Fotó: Szabó GáborAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-12-04 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!