MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.

Melegvízszünet: a leghosszabb is csak kétnapos

2014-06-23 09:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE miho_hokozpont_140107ml_23.jpg

Az Avason és a belvárosban holnaptól két napig nem lesz meleg víz a távhőszolgáltató rendszer teljes leállással járó nyári karbantartása miatt. Diósgyőrben egyáltalán nem várható melegvízszünet. Nagy leállásra a Bulgárföldön sem kell számítani, viszont néhány órás szünet előfordulhat.

Az Avas városrészben és a belvárosban a gázszolgáltatás szüneteltetése, a geotermikus hálózat bővítése, valamint az MVM MIFŰ Kft. területén folyó ütemezett munkák miatt június 24-én 0 órától előreláthatólag június 25-én 24 óráig, tehát kedden és szerdán szünetel a használati melegvíz-szolgáltatás. Ez alatt a MIHŐ Kft. is elvégzi a távhőrendszer karbantartását.

Diósgyőrben az elmúlt évvel ellentétben idén nem várható szünet a használati melegvíz-szolgáltatásban, mint ahogy a Bulgárföldön sem. Azonban egyes hőközpontok karbantartása miatt az ezekhez tartozó épületekben lehet néhány órás szolgáltatási szünet.

A távhőszolgáltatási szünet alatt a melegvízcsapokból hideg víz folyik, ám az átfolyt mennyiséget a melegvízmérő óra érzékeli és méri, ez pedig indokolatlan többletköltséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében a MIHŐ Kft. javasolja, hogy a karbantartás ideje alatt a melegvízmérő óra előtt lévő szerelvényt zárják el.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-04-04 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!