Városinfó

Aláírásgyűjtés: hamarosan tájékoztatnak a részletekről

2014-06-12 10:52

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Soós Attila, a Fidesz–KDNP frakció szóvivője csütörtökön sajtótájékoztatón is megerősítette: a közgyűlés Fidesz–KDNP frakciója aláírásgyűjtést kezdeményez, arról kérdezve a miskolciakat, egyetértenek-e a nyomortelepek felszámolásával?

Soós Attila is kiemelte: májusi közgyűlés döntött arról, hogy felgyorsítják a nyomortelepek felszámolását Miskolcon, ezt egyetlen ellenzéki párt sem támogatta. Komoly lejárató kampány kezdődött, rossz színben tüntetve fel Miskolcot, sőt balliberális képviselők odáig mentek, hogy hergelni kezdték az érintett városrészek lakosságát. A szóvivő kiemelte, hazudik, aki kitelepítésről beszél, a városvezetés ellen politikai haszonszerzés céljából indult lejárató kampány, ami nemtelen, és minden városlakó biztonságérzetét érinti. Soós Attila szerint, aki egymásnak ugrasztja a miskolciakat, az nem méltó és alkalmas arra, hogy a várost képviselje.

-
A városvezetésnek továbbra is eltökélt célja, hogy ezeket a telepeket felszámolja, az emberi életvitelre alkalmatlan ingatlanokat szanálni fogják. Tekintettel azonban a politikai támadásra a miskolciakhoz fordulunk – hangsúlyozta Soós Attila. A frakció javaslatára aláírásgyűjtő kampányba kezdenek a városban, hogy kiderüljön, milyen a támogatottsága a nyomortelepek felszámolásának. Mint elhangzott, az akció részleteiről rövidesen tájékoztatják a közvéleményt, a pontos részleteken jelenleg dolgoznak.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-08 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!