Egyéb

Változások a közlekedésben az Operafesztivál nyitó ünnepségének idején

2014-06-12 10:12

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az Operafesztivál, mint minden évben, idén is látványos nyitóünnepséggel veszi kezdetét. Emiatt több helyen lesz változás a közlekedésben: a megnyitó ünnepség ideje alatt forgalomlassításra kell számítani a villamosközlekedésben a Városház tér és Villanyrendőr közötti szakaszon pénteken 18.15-től 18.50-ig – tájékoztatott az MVK Zrt.

18:15-től 18:50-ig a szakaszosan lezárják a Kazinczy utcát, a Horváth Lajos utcát és Villanyrendőrt. A 14,14H, 35, 38, 44-es járatok ebben az időszakban más útvonalon közlekednek az alábbiak szerint:

14,14H (Tapolcai elágazás irányába): az autóbuszok a Petőfi tér megállóhelyig változatlan útvonalon közlekednek, majd a Hősök tere helyett a Földes Ferenc gimnázium oldalában kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg. Ezt követően a Centrum megállóhelyen, majd a Villanyrendőr helyett a Szemere utca megállóhelyen állnak meg. Ezt követően az eredeti útvonalon közlekednek tovább.

14,14H (Repülőtér irányába)
: A Népkert megállóhelyig változatlan az útvonal, majd a Villanyrendőr megállóhely helyett a Szemere utcai, a Hősök tere helyett Centrum következik, majd az eredeti útvonalon a Miskolc Plaza megállóhely. A terelés ideje alatt a járatok a Petőfi tér megállóhelyet nem érintik.

A 35-ös járatokat a Centrum irányába a terelés nem érinti.

operafeszt_mvk_140612.jpg
35-ös járatok az Avas kilátó irányába: A Centrum megállóhelyig az eredeti útvonalon közlekedik majd, a Földes Ferenc gimnázium oldalában kialakított ideiglenes megálló (Hősök tere helyett), ezt követően a 2-es Miskolctapolca irányába lévő Centrum megállója következik, majd a Szemere úti megállóhely (Villanyrendőr helyett). Ezt követően az eredeti útvonalán közlekedik tovább.

A 44-es járatokat a Centrum irányába a terelés nem érinti.

44-es járatok a Pesti út irányába: A Centrum megállóhelyig az eredeti útvonalon közlekednek, majd a Földes Ferenc gimnázium oldalában kialakított ideiglenes megálló (Hősök tere helyett) - Centrum - Szemere u. (Villanyrendőr helyett) megállók után az eredeti útvonalán közlekedik tovább.

A 38B-s járatokat a terelés nem érinti.

A 38-as járatokat a Bodótető-Avas kilátó irányába a terelés nem érinti.

38-as járatok Bodótető-Tampere városrész irányába: A Petőfi tér megállóhelyig az eredeti útvonalon közlekedik, majd a Földes Ferenc gimnázium oldalában kialakított ideiglenes megálló (Hősök tere helyett) – Centrum - Szemere u. (Villanyrendőr helyett) az útirány, majd az eredeti útvonalán közlekedik tovább.

A terelés a 34-es járatokat nem érinti.

minap.hu
Fotó: MVK Zrt.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-09-24 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!