Oktatás

Partiban voltak a Mókusok!

2014-06-10 11:33

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE mvsi_mokusok_140610.jpg

A hétvégén újabb rangos utánpótlás megmérettetésen képviselte megyénket az MVSI Mókusok leány kosárlabda együttese. Nemrégiben az U11-es korosztályos kenguru bajnokság 16 csapatos döntőjéből jó játékkal és szép eredménnyel (2 győzelem, 2 vereség; 12. hely) tértek haza a miskolci kosaras növendékek, ezúttal az U12-es országos bajnokság 16-os fináléjában, Baján küzdöttek a Mókusok.

- Az Országos Jamboreen nyújtott teljesítményünkkel kapcsolatban kettős érzésem van, egyfelől örülök, mivel az egyik legjobb játékosunk nélkül is képesek voltunk mérkőzést nyerni, másrészt bosszantó, hogy két már-már megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből a végjátékban. Ismét bebizonyosodott, hogy az egyéni teljesítmények nagyon fontosak, de csak igazi csapatjátékkal, egyenletes teljesítménnyel lehet komoly eredményeket elérni – értékelte a csapat szezonbeli szereplését Varga Dénes edző.

Hozzátette: két év alatt, két korcsoportban (U11, U12) három alkalommal szerepeltek az országos döntőben, ami mindig óriási élmény és nagyon hasznos.
- Játéktudásunk és eredményeink alapján a vidéki ellenfeleinkkel partiban voltunk, sok munkával és egy kis szerencsével szép sikereket érhetünk még el - emelte ki.

Az MVSI Mókusok eredményei

Csoportmérkőzések:
MVSI Mókusok – Török Sasok (Budapest)  46 – 87
MVSI Mókusok – Fehérvári Villámok (Székesfehérvár) 50 – 32
MVSI Mókusok – KA Vadmacskák (Kecskemét) 41 – 55
Helyosztó:
MVSI Mókusok – Zsákoló Zsiráfok (Nyíregyháza) 44 – 55

A miskolci gárda az alsóház 6. helyén, összesítésben pedig 14. helyen végzett.
A záróünnepségen különdíjban részesítették a csapatok legjobb játékosait, a Mókusok közül Szegeczki Nóra kapta ezt az elismerést.

MVSI Mókusok (U12): Bodnár Lilla, Béres Noémi, Hegedűs Kata, Juhász Réka, Kárpáti Réka, Márton Luca, Pálinkás Réka, Peitl Fruzsina, Suhajda Vanda, Szalontai Dorina, Szegeczki Nóra, Szegeczki Hajnalka, Szegedi Zsófi. Edző: Varga Dénes

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-26 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!