Pályázatok

Megújul az általános iskola Hernádnémetiben

2014-06-08 12:38

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Csaknem 140 millió forintból megújul a Hernádnémeti Református Általános, Két Tanítási Nyelvű és Alapfokú Művészeti Iskola energetikai rendszere. A projekthez a fenntartó Tiszáninneni Református Egyházkerület a KEOP-4.10.0/E/12-2014-0019 azonosítószámú pályázattal az Új Széchenyi Terv keretében nyert támogatást.

A beruházás célja, hogy megújuló energiaforrások felhasználásával az épületek energiahatékonnyá, és minél energiatakarékosabbá váljanak, így csökkentve az üzemeltetési költségeket.

Az épület egy kis részét korábban már szigetelték, és a nyílászárók egy részét is kicserélték, viszont nem mindet és a tornaterem is kimaradt a felújításokból. A mostani beruházás során szigetelik az iskola azon részeit, ahol ez még nem történt meg, továbbá korszerű, hőszigetelt, műanyag nyílászárókat építenek be és a tornaterem üvegfalait is cserélik. Továbbá korszerűsítik a fűtésrendszert és napelemek kerülnek fel az iskola tetejére.

A projekt megvalósításával a fűtésre használt energia csaknem felével csökken, a napelemek pedig az éves villamos energia felhasználás közel 90%-át tudják biztosítani. A munkálatok várható befejezési ideje 2015. május 29.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!