Közélet

Szentmise és Holdviola-koncert a Csanyikban

2014-06-01 11:45

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE holdviola_131215_ja_28.jpg

Június 7-én, szombaton első alkalommal lesz „Pünkösdi Juniális” rendezvény lelki közösségben a csíksomlyói zarándokokkal. Az érdeklődőket egész napos családi programok várják pünkösd hétvégéjén a miskolci Csanyikban.

Szombaton délelőtt 10 órától Csíksomlyó szellemében a Szentlélek eljöveteléről emlékeznek meg ünnepi szentmise keretében. A programrepertoárban szerepel délután fél egytől a Fonogram- díjas Holdviola zenekar élő koncertje, akik electro-folk magyar népdal feldolgozásaikkal nagyszerű hangulatot varázsolnak majd.

A magyarság és összetartozás jegyében magyar népzenét hallgathatnak délután 2 órától a Csanyikba látogatók a Tényleg Zenekar előadásában. A színpadon fellép a Fráter kórus Regős Zsolt vezetésével, negyed 4-től pedig a Szinvavölgyi Néptáncműhely produkciója szórakoztatja a közönséget..

A színpadi programok mellett a Borókás Népi Játszókert fa körhintája és fából készült játékai nyújtanak önfeledt szórakozásra lehetőséget a családok számára, emellett kézműves vásár és bemutató várja a felnőtteket.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-05-20 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!