Városinfó

Már a medence burkolására készülnek Tapolcán

2014-05-29 14:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE tapolcas_furdoepites_140529_ja_10.jpg

Kívülről, a laikus számára talán a régi öltözőépületben végzett falazások a leglátványosabbak, pedig a miskolctapolcai fürdőberuházás más területein is nagy léptekkel halad a munka. Így például az 50 méteres medence burkolására készülnek a kivitelezők, a dombháznál elkezdődött a lelátók szerelése, és már elkészült a szaunatorony acélszerkezete is.A sikeres vízpróba után hamarosan újabb mérföldkőhöz érkezik a z 50 méteres medence építése: már a burkolásra készítik elő a szakemberek.

tapolcas_furdoepites_140529_ja_12.jpg

A medence egyik oldalán, a dombháznál a tetőt szigetelik, hamarosan következik a villany- és a gépészeti szerelés, és megkezdődött a lelátó szerelése is. Dolgoznak a dombházzal szemben, az öltözőépület lelátóján is. Emellett készül az új gipszkarton vázszerkezet, és folyamatosan falaznak. A télen „csontvázra” csupaszított épület lassan újra formát kap.

tapolcas_furdoepites_140529_ja_16.jpg

Egyre jobban mutatja magát a főépület is: az íves erkélyek fogadókonzolja inkább csak jelzés, viszont jól látható forma a tető kész acélszerkezete. Mellette pedig már áll a szaunatorony acélváza, és dolgoznak a három különleges „tölcséren” is.

tapolcas_furdoepites_140529_ja_6.jpg

minap.hu
Fotó: Juhász Á.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-01-31 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!