Városinfó

„Pozitív üzeneteket szeretnénk közvetíteni”

2014-05-28 16:45

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Sándor Attila fontos és állandó szereplője Miskolc közéletének, és támogatója a miskolci kultúrának, sportnak és nehézsorsú embertársainknak. A Miskolc Autó tulajdonos ügyvezetője igazi lokálpatriótaként igyekszik a városhoz, a régióhoz kapcsolódó szervezeteket, eseményeket, ügyeket felkarolni és támogatni.

Sándor Attila 1966-ban született Miskolcon. A Nehézipari Műszaki Egyetem főiskolai karán vegyipari gépész diplomát szerzett, majd előbb a TVK-nál helyezkedett el, azt követően pedig különböző, élelmiszert forgalmazó cégeknél területi értékesítéssel foglalkozott a régióban.

32_sandorattila.jpgAz autós szakmában 1998-tól dolgozik, 2014-től mint tulajdonos ügyvezető irányítja a Miskolc Autót. Tevékenysége során sikerült a régió meghatározó, autót forgalmazó és szervizelő cégét létrehozni, számos miskolci polgár számára biztosítva munkalehetőséget.
– Az alapindíttatás az, hogy lokálpatrióta vagyok, és nagyon szeretem Miskolcot – magyarázza Sándor Attila. – Mindig szoktam mondani, hogy nem a pénz az első, hanem a szándék, az akarat. Pozitív üzeneteket szeretnénk közvetíteni, többek között, hogy a munkával, gondokkal teli hétköznapokban is vegyük észre a jobbító szándékot, az emberi gondoskodást, mások eredményeit, városunk, régiónk értékeit, és amennyiben tudunk, segítsünk – fűzi hozzá.

Folyamatosan, minden évben támogatják a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatát, a DVTK labdarúgóit – a nagycsapattól az ovifociig minden területen – széleskörű együttműködés keretében segítik. A DVTK kosárlabdacsapatát is szponzorálják, és autós cég lévén minden évben támogatják a miskolci rallysportot is.

A sport mellett a kultúra területén is aktívak. Támogatják a Miskolci Múzsa Díjat, a CineFest fesztivállal hosszú távú együttműködést kötöttek, de támogatták a Miss Alpok-Adria Szépségversenyt, és nagy szerepet vállaltak a Nemzetközi Formációs Táncfesztivál támogatásában is. A rendezvények támogatása mellett gyorssegélyt adtak az árvízkárosultaknak, illetve nyári táborozást, Mikulás-ünnepet szerveztek a károsultak gyermekeinek. Adománnyal hozzájárultak ugyanakkor a miskolci vakok és gyengén látók sportolásához is. „Talán ez volt a leginkább szívmelengető, ott igazán megérzi ugyanis az ember, kinek mire van szüksége”, mondja.

Sándor Attilát Miskolc közéletének aktív tagjaként és a miskolci kultúra, sport és nehézsorsú embertársainak támogatójaként a város a „A Civilek Támogatásáért” Díjjal jutalmazza.

K. I.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-01-31 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!