DVTK

Kupahangoló: elindult a szurkolói különvonat

2014-05-25 14:17

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvtk_vonat_140525ml_3.jpg

Többmint 20 éve, hogy legutóbb (1991-ben) szurkolói különvonat indult Miskolcról - akkor a Szeged - DVTK osztályozóra. Ma este viszont, 34 év után, újra Magyar Kupát nyerhet a Diósgyőr, történelmi mérkőzésre indultak tehát az egy óra után néhány perccel útnak indult vonat utasai.A Tiszai pályaudvaron posta előtti parkolójában, a gyülekezőhelyen már 12 előtt alakult a hangulat. Ami útközöban biztosan fokozódik - már csak amiatt is, hogy a vonat megáll Nyékládházán, Emődön, Mezőkövesden és Füzesabonyban is, így ott még újabb szurkolók csatlakoznak a diósgyőriekhez.

dvtk_vonat_140525ml_7.jpg

A szurkolói vonaton utazó kollégáink elmondták, hogy már most fantasztikus a hangulat. Mindenki piros-fehérben, sállal a nyakában, vagy éppen a kezekben, pörgetve a fej fölött, miközben zúg a „Hajrá, Diósgyőr!”. A szurkolók között feltűnt egy csoport, akik „TomisLOVE Sivic” feliratú pólójukkal is jelzik, hogy teljes mellszélességgel kiállnak a diósgyőri vezetőedző mellett.

dvtk_vonat_140525ml_9.jpg

A biztonság érdekében a vonatra csak a Magyar Kupa-döntőre érvényes belépőjegy és a menetjegyként szolgáló karszalag birtokában lehetett felszállni, a szurkolók mozgását pedig a rendőrség forgalomirányítással biztosította. A szerelvényen a rendőrség mellett a DVTK saját biztonsági szolgálatának munkatársai is jelen vannak.

dvtk_vonat_140525ml_17.jpg

A vonat a tervek szerint fél 4-kor érkezik meg a Keleti pályaudvarra - és hétfőn, hajnali fél 1 körül vissza Miskolcra. Addig mindenkinek jó utat, jó szurkolást!

dvtk_vonat_140525ml_8.jpg

A Magyar Kupa döntője este 7 órakor kezdődik. Minden jegy elfogyott a vasárnapi fináléra, 22 ezren nézik a helyszínen az Újpest FC és a DVTK összecsapását. A „Kupadöntő éjszakáján” azok, akik nem utaztak el a fővárosi döntőre, kivetítőn követhetik a mérkőzést a Városház téren, ahol a meccs után találkozhatnak majd a csapattal is. Hétfőn pedig igazi fiesztahangulatban ünnepelhetjük a – remények szerint – győztes csapatot.

minap.hu
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-12-04 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!