Sport

Diósgyőri méltányossági kérelem Szivics ügyében

2014-05-23 11:28

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Magyar Kupa vasárnapi fináléjára készülő Diósgyőri VTK méltányossági kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez (MLSZ) annak érdekében, hogy a csütörtökön eltiltott Szivics Tomiszláv leülhessen a kispadra az Újpest elleni összecsapáson.

A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint Szabó Tamás ügyvezető kérvényezte, hogy a szakember büntetését a beadott fellebbezés elbírálásáig függesszék fel, hogy a "kispadról irányíthassa csapatát a magyar labdarúgás ünnepén".
    
A minden sportággal kapcsolatos tevékenységtől fél évre eltiltott Szivicset a Szombathelyi Haladás elleni bajnoki mérkőzést (1-1) követően tett nyilatkozatáért büntették meg, mert az általa tévesnek vélt bírói ítéletekkel kapcsolatban azt sugallta, mintha azok szándékosan, vagy felső nyomásra születtek volna. A Diósgyőr a forduló előtt a Haladással, a Videotonnal és a Ferencvárossal volt versenyben az Európa Liga-indulást jelentő harmadik helyért, s a döntetlennel mindkét csapat lépéshátrányba került.
    
Amennyiben az MLSZ elutasítja a diósgyőriek kérelmét, akkor Bene Ferenc utánpótlás szakmai igazgató irányítja majd az együttest a vasárnapi fináléban.

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-09-24 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!