DVTK

Tomiszláv Szivics: fél év eltiltás

2014-05-22 15:15

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Magyar Labdarúgó Szövetség fél évre eltiltotta labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől Szivics Tomiszlávot, a DVTK vezetőedzőjét a Haladás elleni bajnokit követően tett nyilatkozatáért.

A döntés ellen a határozat kihirdetése után a fellebbezést bejelentették, azonban ennek nincs halasztó hatálya, így Tomiszláv Szivics a vasárnapi Magyar Kupa-döntőn nem ülhet le a Puskás Ferenc Stadion kispadjára és a mai naptól még edzést sem tarthat.

Szivicset a Szombathelyi Haladás elleni bajnoki mérkőzést (1-1) követően tett nyilatkozatáért büntették meg, mert az általa tévesnek vélt bírói ítéletekkel kapcsolatban azt sugallta, mintha azok szándékosan, vagy felső nyomásra születtek volna.
  
A Diósgyőr a forduló előtt a Haladással, a Videotonnal és a Ferencvárossal volt versenyben az Európa Liga-indulást jelentő harmadik helyért, a döntetlennel mindkét csapat lépéshátrányba került.

Az MTI szerint a mostani szigorú büntetést előrevetítette Csányi Sándor MLSZ-elnök évértékelő beszéde a keddi közgyűlésen, melyen úgy fogalmazott, kritizálni szabad a játékvezetők teljesítményét, de a jövőben sokkal szigorúbban bünteti majd az MLSZ az olyan kijelentéseket, amelyek arra utalnak, hogy a hibák irányítottak vagy szándékosak.

dvtk.euAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-11-28 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!