Városinfó

Teljes vágányzár lesz a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között a hétvégén

2014-05-22 12:04

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Május 23-án éjszakától május 26-án hajnalig a teljes villamosvonalon vágányzár lesz, ezért egész hétvégén villamospótló autóbuszok fognak közlekedni a villamosok helyett – tájékoztatott az MVK Zrt.

Május 23-án, pénteken az utolsó villamos a Tiszai pályaudvarról 22:00-kor, Felső-Majláthról 22:20-kor indul, ezt követően villamospótló autóbuszok közlekednek hétfő hajnalig a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között. Hétfő hajnalban, 26-án az első villamos a Tiszai pályaudvarról 4:07-kor, Felső-Majláthról 4:30-kor indul.

A villamospótló járatok útvonala:

A villamospótló autóbusz a Tiszai pályaudvar végállomáson a 31-es autóbusz megállóhelyéről indul, Felső-Majláth végállomáson a villamospótló autóbuszt a villamos felszállóhellyel párhuzamosan lehet igénybe venni.

A villamospótló járatok a Tiszai-pályaudvar – Újgyőri piac között a villamosmegállókban állnak meg (vagyis a belvároson keresztül közlekednek), az Újgyőri piac után a Testvériség utcánál rátérnek a közútra, és az alábbi helyeken lehet ezeket a villamospótló autóbuszokat igénybe venni:

a Bulgárföld, a Diósgyőr városközpont, valamint az Alsó-Majláth villamosmegállóhelyek helyett az 1-es autóbusz megállóhelyein állnak meg.

A villamospótló autóbusz a Bölcs utcai villamosmegállóban nem áll meg, e helyett a járatot az 1-es autóbusz Alsó-Majláth megállóhelyén lehet igénybe venni.

A DVTK Stadion, a Diósgyőri Gimnázium, a LÁEV és a Zenta utca villamosmegállók esetében a villamosmegállóval párhuzamosan, az út szélén kialakított villamospótlóautóbusz-megállóhelyeken állnak meg a villamospótló járatok.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-03-25 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!