Szociális

Majálissal ünnepelt a negyedszázados Máltai

2014-05-09 13:41

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE maltai_majalis_140509_vcs_06.jpg

Idén ünnepli 25. születésnapját a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Pénteken harmadszor szerveztek majálist a miskolci Csilla von Boeselager ház udvarán, hogy boldogságot csempésszenek a lakók hétköznapjaiba.

A Köln utcai intézményben tartott Máltai majálison „Laci-konyha”, vattacukor, bohóc, légvár, zenés-táncos műsorok és sok más izgalmas program várta a vendégeket. A 25. évforduló alkalmából a Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola tanulói adtak ünnepi műsort. A majálison, a gyerekeknek szóló programok során vendégül láttak avasi hátrányos helyzetű fiatalokat is.

maltai_majalis_140509_vcs_12.jpg

– A rendezvény célja az ünneplés mellett az, hogy a fiatalabb generációk közelebb kerüljenek az idősekhez, tiszteljék és megbecsüljék őket. Az idősek életébe vidámságot hoznak a gyerekek, remek alkalom erre a majális. Közel száz lakóról van szó – mondta Brahó Zsuzsanna, az ápolási otthon intézményvezetője.

maltai_majalis_140509_vcs_13.jpg

Csiba Gábor, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat miskolci csoportjának vezetője kiemelte, az ápoltak, gondozók és munkatársak összekovácsolása ugyancsak a pénteki esemény célja.
– Az a lényeg, hogy ne csak a betegségre, szegénységre gondoljunk, hanem a jóra is – tette hozzá.

minap.hu
Fotó: Végh Cs.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-26 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!