Pályázatok

Nyugdíjas klubok pályázhatnak

2014-05-02 07:58

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Egészségügyi és Szociális Bizottsága pályázatot hirdet miskolci székhelyű, miskolci tagsággal – legalább egy éve – működő nyugdíjas klubok működési támogatására (bér és bérjellegű költségek kivételével).

A felosztható alap összege 500.000, az elnyerhető legnagyobb támogatás összege 50.000 forint. A pályázatnak tartalmaznia kell a nyugdíjas klub tevékenységének ismertetését, a 2013. évi működésről szóló beszámolót, valamint a megpályázott összeg felhasználásának részletes költségvetését.

A pályázathoz csatolni kell a nyugdíjas klub, vagy a nyugdíjas klubot működtető intézmény cégbírósági bejegyzését, az alapszabályt vagy alapító okiratot, bankszámla-szerződést, valamint NAV-igazolást arról, hogy a szervezetnek esedékessé vált, 30 napon túli köztartozása nincs.

További feltétel, hogy a pályázaton elnyert összeg felhasználásáról a pályázót elszámolási kötelezettség terheli.  A hiányosan benyújtott pályázat, a pályázatból való kizárást vonja maga után. Egy klub csak egy pályázatot nyújthat be.

Nem pályázhatnak azok a szervezetek, akik az előző években az alapból elnyert pénzeszköz pénzügyi elszámolási kötelezettségének nem tettek eleget.

A pályázatokat postai úton „Miskolc Megyei Jogú Város Nyugdíjas Klubok támogatása” jeligére a Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humán Főosztály Egészségügyi és Szociális Osztályára 3530 Miskolc, Petőfi Sándor u. 39. címre kérik beküldeni 2014. május 23-ig.

minap.hu
Fotónk illusztrációAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!