Sport

Simán nyert a Renegades

2014-04-29 09:56

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE renegades_sparks_140427_bp_1.jpg

Meggyőző főlénnyel nyerte meg második DIV. II-es mérkőzését a Miskolc Renegades. A Dabas Sparks ellen 30 pontos különbséggel vonult le a pályáról Phillip Hilderbrand legénysége.

Nem kedvezett az időjárás a Miskolc Renegades-nek, hiszen folyamatosan szemerkélő esőben, alaposan felázott pályán kezdték meg második Divízió II-beli mérkőzésüket az aranymezesek. A lelkes szurkolótábort egy gyors támadás végén Lakatos Bence touchdown-ja és Bakó Botond extra pontja tüzelte. 7-0. A lendületes kezdés nem vette el a dabasiak kedvét, Gecser Máté (TD) és Csókás Levente (extra pont) ugyanis rövidesen kiegyenlített. 7-7.

Ezt követően nagyobb fokozatra kapcsoltak a Renegátok, beindult a gőzhenger, Lakatos Bence megszerezte második touchdownját, Lippai Péter 3, Román József pedig 1 TD-t szerzett, Bakó Botond pedig minden extrát értékesített, így a szünetre már nemcsak az esőfelhők, hanem a Sparks győzelmi reményei is elszálltak. 42-7.

renegades_sparks_140427_bp_2.jpg

A második félidőben az addig pihentetett második sort küldte pályára Phillip Hilderbrand edző, és Bese Gergely bravúros elkapásával növelni tudták az előnyt, Bakó Botond pedig ismét értékesítette az extrát. 49-7.

A Sparks azonban nem adta fel a harcot, előbb Bíró Krisztián, majd Csernák József szerzett touchdown-t. 49-19. A kedélyeket még felborzolta Lakatos Bence fantasztikus, 56 yardos futása és TD-je, ezt azonban nem adták meg a bírók, így maradt a végeredmény: Miskolc Renegades – Dabas Sparks 49-19.

A Renegátok következő meccse már nem hazai pályán, hanem az Újbuda Rebels II. otthonában lesz, május 18-án.

minap.hu
Fotó: Bátori PéterAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!