Kultúra

Egy pár jó szó – új videó a Czemendétől

2014-03-31 10:54

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE czemende2014_2.jpg

Vasárnap debütált a megújult Czemende zenekar legújabb videója. A srácok az Egy pár jó szó című dalukhoz forgattak vizuális anyagot, amelyet már több mint százan láttak is a legnagyobb videómegosztón.


Egy pár jó szó néha jó – hirdeti legújabb dalában, s annak klipjében a Czemende zenekar, amely 2014-re teljesen megújult. A csapatösszetétel is változott, mint arról már beszámoltunk, Kajati Bálint rapperrel és Balla Bécivel bővült a formáció – utóbbi billentyűsként erősíti a zenekart.

Az új emberekkel megérkezett az új szellő is, amely egészen változatos zenei világot tár a zenerajongók elé. A folkhoz csapódó elektro hangzás, a rock, a funky jellemzi ezen túl a Czemende zenéjét. A megújult forma első bemutatkozása a kocsonyafarsangon aratott hihetetlen, a srácok által sem várt sikert, majd a töretlen felfelé ívelés folytatódott az I. Miskolci Pálinkamustrán is. A fellépések mellett pedig gőzerővel készült a videó – s március 30-án koraeste debütált az Egy pár jó szó.A dal vizuális anyagát a Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z.- Megyei Szervezete Hajléktalanokat Gondozó Központjában rögzítette a kecskedudát és a népi hangszereket elhagyó, új hangzásvilágot hirdető, a hip-hop, a funky és más stílusok vegyítését bemutató Czemende.

– A Czemende szórakoztató dolog. Attól függetlenül, hogy kinek mit jelent a szórakozás. Az új album igazi Czemendés anyag – hangsúlyozta korábban a minap.hu-nak adott interjúban Szilágyi Tamás zenekarvezető.

Az új anyag előfutára pedig már emészthető, többször hallgatható, s látható formában el is érhető. Mert egy pár jó szó néha jó.

K. J.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-01-28 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!