Közélet

Tavaszi kertrendezés a Gyermekvárosban

2014-03-28 17:19

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE gyermekvaros_latogatas_140328_ja_5.jpg

A gyermekvárosi dolgozók és az ott élő fiatalok közösen kertészkedtek pénteken. A tavaszi, jó idő megérkeztével rendbe hozták a kerteket, hogy új virágpalántákat, facsemetéket ültethessenek.

Tavaszi megújulást segítő programmal töltötték a pénteken a Gyermekvárosban élők, s az ott dolgozók. A téli időszakot követően rendbe hozták a zöld területeket, hogy felfrissüljön a kert, s elültethessék a növényeket.

gyermekvaros_latogatas_140328_ja_2.jpg

A kertészkedéshez szükséges eszközöket és a palántákat, csemetéket a gyermekvárosi közösség Sebestyén László országgyűlési képviselő segítségével szerezte be. A politikus elmondta, a Gyermekvárosban – a magánházakhoz, portákhoz hasonlóan – elérkezett a kerti munka ideje. A dolgozók és a gyerekek együtt takarítják ki a kertet, s ültetik el a virágpalántákat és a facsemetéket.

gyermekvaros_latogatas_140328_ja_8.jpg

– Az ápolatlan kert nem nyújt szép látványt. A virágos, fákkal tarkított környezetben azonban jobban érezhetik magukat a fiatalok. Magánemberként, pénzzel segítem ezt a folyamatot. Azért, hogy a kertészeti eszközöket és a megfelelő növényeket megvásárolhassa a Gyermekváros vezetése – mondta Sebestyén László, majd felhívta a fiatalok figyelmét a környezetvédelemre, s kiemelte, nagyon örül, hogy ők maguk gondoskodnak arról, hogy komfortosabb legyen a környezetük.

K. J.
Fotó: Juhász Á.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-10-03 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!