Közélet

Idén is segítenek a rallysok

2014-03-27 11:02

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE gyek-rally-v-140327-sp.jpg

Az előző két év sikerét folytatva idén is szervez játékgyűjtést Bibliák István autóversenyző. A jótékonysági akcióval a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Gyermek-egészségügyi Központjában gyógyuló gyermekeknek gyűjtenek.

A kezdeményezéshez a Szinvapark bevásárlóközpont játékboltja, valamint az autóversenyző barátai, támogatói is csatlakoznak, sőt, az éves rallykönyv kiadója is az akció mellé állt.

gyek-rally-v-140327-sp_2.jpg

A gyűjtés mától jövő hét csütörtökig tart. Az adakozni szándékozók az említett játékboltban 15-20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a játékokat – legyen az plüss, társas, kártya, kisautó vagy baba. A felajánlásokat a már visszavonult navigátor viszi majd el a kis betegeknek. Bibliák István úgy fogalmazott, már egy doboz cigaretta áráért is lehet játékot vásárolni.

Velkey Imre főorvos elmondta, a gyógyuláshoz nemcsak orvos és nővér kell, hanem jókedv is, ezt bizonyítja a bohócdoktorok országos tevékenysége. Hozzátette: játékkal könnyebben gyógyulnak a gyerekek.

gyek_jatek_atadas_130517_fkcs_2.jpg

Az autóversenyző harmadik alkalommal szervezte meg a gyűjtést. 2013-ban (amikor fenti képünk készült) több mint négyszázezer forint értékben gyűltek össze játékok. Bibliák István szeretné, ha idén is elérné a negyed-félmillió forintot a felajánlások összértéke.

S. P.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-26 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!