Miskolc Renegades

Renegades–Lions: győzött a rutin!

2014-03-24 15:07

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE lions-renegades_1.jpg

Barátságos, edzőmérkőzésen mérte össze erejét a Miskolci Renegades és a Miskolci Lions csapata. A hamarosan elrajtoló divízió II.-es bajnokság előtti utolsó találkozón a Renegátok 28-7 arányban győzedelmeskedtek.

Nehezen vette fel  a ritmust a Miskolci Renegátok csapata, hosszú percekig (és majdnem az első félidő végéig) kellett várni az első  pontszerzésre, amely Bakó Botond futása után módosította 7:0-ra a kijelzőn az állást. A fordulás után a Lions védelme volt szemfüles, egy megszerzett labdából Trembulyák Péter TD-t ért el és ezzel egyenlítettek is. Ezután azonban nagyobb sebességre kapcsoltak a Renegátok, és a passzok helyett futójátékokkal próbálkoztak, eredményesen.

lions-renegades_2.jpg

Györki Ferenc Td-je után 14:7, Kiss Máté Interception TD-je után 21:7 lett az állás, majd következett Vasili László, aki beállította a végeredményt: 28:7, Renegades győzelem. A folytatásban április 5-én ismét az Ifi pályán láthatók a Renegátok, a Szolnok Soldierst fogadják a Divízió II. első hazai mérkőzésén, másnap, április 6.-án pedig a Miskolci Egyetemi pályán  Lions vendégei lesznek. minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!