Pályázatok

Csapatokat várnak a „Víz Világnapja 2014. Lillafüred” vetélkedőre, akadályversenyre

2014-03-05 19:45

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a „Víz Világnapja és a Herman Ottó Emlékévhez kapcsolódóan vetélkedőt és akadályversenyt hirdet Miskolc és vonzáskörzetében élő 10-14 éves tanulók részére.

Maximum 5 fős csapatok jelentkezését várják az okoturisztika©bnpi.hu e-mail címre, az e-mail regisztráció határideje: 2014.március 10. Kérik, adják meg az alábbiakat: a csapat neve, a csapat tagok neve, osztálya, az iskola neve és címe, a kísérő pedagógus vagy szülő neve, egy élő e-mail cím és egy telefonszám.
A vetélkedő három részből áll. 1. On-line TOTÓ megoldása. Beküldési határidő: március 17-ig az okoturisztika©bnpi.hu e-mail címre.

2. Csapatonként egy power-point bemutató készítése (max.10 dia és 5 perc) Javasolt témakörök:
-„Herman Ottó a polihisztor”
-„ A halászat eszközei és módszerei”
-„ Vízvédelem, globális problémák a víz körül”
-„Vizes élőhelyek” Miskolc környékén”
A kiselőadások (ppt-bemutatók) március 22-én 14-órakor kezdődnek a BNPI Lillafüredi Irodájában.

3. Akadályverseny a Hámori-tó körül. Találkozás és gyülekező március 22-én, 10 órakor a Lillafüredi kisvasút megállójánál. Az akadályverseny szóbeli feladatai a Víz Világnapjához, valamint Herman Ottó zoológiai és a halászatot leíró néprajzi munkásságához kapcsolódnak majd. A BNPI szakemberei érdekes, élményekben gazdag bemutatókat is tartanak többek között a vízminőség vizsgálat, a halászat és az ornitológia témakörében.

Eredményhirdetés 15 órakor a Pele-házban. Az első három helyezett csapat és felnőtt kísérői egy felejthetetlen hétvégét tölthetnek együtt a Rejteki Erdei Iskolában, nagyszerű programokban vehetnek részt pl: túrázás, madármegfigyelés és gyűrűzés, csillagászati bemutató. További értékes tárgynyeremények és a BNPI kiadványai találnak még gazdára.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!