Egyetemváros

Felzárkóztatás és bűnmegelőzés a Miskolci Egyetemen

2014-02-18 20:20

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Bűnmegelőzési alapkurzust indít a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a Miskolci Egyetem hallgatói részére.

A Miskolci Egyetem és a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság – több éves szakmai együttműködésének keretében – 2014. február 19-én „Felzárkóztatás és bűnmegelőzés” címmel bűnmegelőzési alapkurzust indít az egyetemi hallgatók részére.

A 2014. február 19-én induló képzés célja, hogy a hallgatók képet kaphassanak a bűnmegelőzés alapfogalmairól, a bűnmegelőzés és a szociálpolitika kapcsolódási pontjairól, valamint a felzárkóztatás kriminológiai aspektusairól.

A program másik fontos célja, hogy tovább bővüljön a gyakorlatorientált képzési kínálat. Ennek érdekében a hallgatók nem csak szakmai kirándulásokon, illetve esetmegbeszélésen vesznek részt, de az előadások részben gyakorlati szakemberek tolmácsolásában, interaktív formában hallgathatóak.

Az első előadás 2014. február 19-én 16.00 órától kezdődik a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központjának 207-es termében.

Az előadás témaköre: A bűnmegelőzés fogalma és eszközei. Bűnmegelőzési stratégiák és jó gyakorlatok I. Előadó: Váradi Erika egyetemi docens, Miskolci Egyetem.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-07-23 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!