Pályázatok
Milyen legyen Miskolc tortája? - egy nap hosszabbítás
2014-02-11 12:29
Egy nappal tovább dolgozhatnak Miskolc jövendőbeli tortáján az édesipar kézműves mesterei. A nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanis a miskolci TDM a cukrászüzemek mellett az éttermekre és a szállodákra is kiterjesztette a pályázatot – és ezzel együtt az eredeti kiíráshoz képest egy nappal, azaz február 13-áig meghosszabbították a jelentkezést.
A miskolci Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) ez évben először hirdetett pályázatot a Miskolci járásban működő cukrászüzemeknek (és immár éttermeknek, szállodáknak) „Miskolc torta 2014” címmel. A feladat: megalkotni azt a magyaros ízvilágú, természetes hozzávalókat tartalmazó, kreatív új ötlet és saját recept alapján készült finomságot, ami egy évig a város tortája lehet. A pályázat fővédnöke Kriza Ákos polgármester.Az első miskolci „czukorsüteményes bolt” megnyitása óta (1828) számos neves cukrász élt a városban, emléküket sokáig őrizték a róluk elnevezett cukrászdák, mint Rabel, Rorárius, Rácz, Lövey, Megay és még lehetne folytatni a sort. Az itt készült édességek városhatáron túl híresek és keresettek voltak.
A „Miskolc torta 2014” pályázatot annak érdekében írták ki, hogy a jelenlegi széles kínálat kiegészüljön egy újabb termékkel, ami még a város hírnevét is öregbítheti. A pályázatokat a Becherovka Miskolci Kocsonyafarsangon bírálják el február 22-én, szombaton a Művészetek Házában.
A felhívásra a Miskolci járásban működő cégektől várják a jelentkezéseket az eredeti kiíráshoz képest egy nappal tovább, azaz február 13-áig.
A részletes pályázati felhívás innen letölthető »
minap.hu
Fotó: illusztráció – Miskolcon készül az ország tortája
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.
Miskolc TV mai műsora
2024-04-20 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.
Legyél te az első hozzászóló.