Szociális

Farsangi készülődés az Ökumenikus Segélyszervezetnél

2014-02-08 15:12

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE levai_aniko.jpg

Ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás, kézműves foglalkozások sora és táncház várta a miskolci gyermekeket az Ökumenikus Segélyszervezet farsangváró családi programján, szombaton délelőtt a Pattantyús Ábrahám Géza Általános Iskolában. A száz gyermek számára szervezett, vidám foglalkozást meglátogatta Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, aki egy új létesítményt adott át a segélyszervezet miskolci, átmeneti otthonának lakói számára. A rendezvényen részt vett, és ajándékokat adott át a gyerekeknek Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő, Demeter Ervin kormánymegbízott valamint Kriza Ákos polgármester is. 

levai_aniko1.jpg

A Velux Alapítványok által felajánlott, 4,5 millió forint támogatásból létrehozott új létesítményt - az úgynevezett Kézműves Kuckót - Lévai Anikó és Lehel László elnök-igazgató adta át, az Ökumenikus Segélyszervezet miskolci családok átmeneti otthonában.A most elkészült, mintegy 30 négyzetméteres épület új lehetőségeket teremt az intézményben élő nehéz sorsú gyermekek számára, közösségi és egyéni játékoknak, valamint fejlesztő foglalkozásoknak adva teret.

levai_aniko3.jpg

Az épület ünnepélyes használatbavételén, és az azt megelőző farsangi gyermekrendezvényen részt vett és a gyermekeknek ajándékokat adott át Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő, Demeter Ervin kormánymegbízott, valamint Kriza Ákos, Miskolc polgármestere is. 

levai_aniko4.jpg

Lévai Anikó az Kézműves Kuckó átadásánál kiemelte, hogy ez az épület nemcsak az átmeneti otthonban lakó gyermekek közösségi és fejlesztő foglalkozásainak ad teret, de fontos eszköze lehet az Avason élő hátrányos helyzetű gyermekek
számára szervezett programoknak is.

levai_aniko5.jpg

Lehel László köszönetet mondott a beruházást lehetővé tévő Velux Alapítványoknak és Miskolc önkormányzatának, a támogató együttműködésért. Az elnök-igazgató előrevetítette, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet további fejlesztéseket tervez a városban, hogy még többeknek, még hatékonyabban és személyre szabottabban tudjon segítséget nyújtani a bajbajutottaknak.

minap.hu
Fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-26 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!