Fesztiválozó

Kocsonyafarsang: újabb jól csengő nevek a fellépők között!

2014-01-18 12:16

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Elindult a február 20-23. közötti Miskolci Kocsonyafarsang honlapja. Erről kiderül, az eddig közzétetthez képest már megduplázódott azon fellépők száma, akikkel biztosan találkozhat – a visszaszámláló szerint – 33 nap múlva a miskolci közönség. Azt is megtudtuk, két héttel a kocsonyafarsang után újabb gasztronómiára hangolt, a pálinka és a pogácsa köré szerveződő fesztivál várja az ínyenceket.

Róluk már biztosan tudtuk, hogy itt lesznek a február 20–23. közötti Miskolci Kocsonyafarsang valamelyik napján: Bëlga, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Paddy and the Rats, Bon-Bon, Desperado, Csepregi Éva, Charlie, Balázs Pali, Péterfy Bori és a Kiscsillag. A kocsonyafesztiválnak eddig inkább az előkészítést szolgáló honlapja azonban szombaton „beindult”, mostantól elsősorban az érdeklődő közönség számára szolgálat fontos információkat a http://miskolcikocsonyafarsang.hu, ami elérhető a http://kocsonyafeszt.hu címről is. 

A látogatót rögtön a fellépők listája fogadja, így nem kell sokat kutakodni ahhoz, hogy kiderüljön, az eddig ismertekhez képest megduplázódott a kocsonyafesztiválon fellépők száma. Név szerint: Animal Cannibals, Balázs Fecó, Balázs Pali, Homonyik Sándor, Kowalsky meg a Vega, Korda György és Balázs Klári, Majka & Curtis, Maszkura és a Tücsökraj, P. Mobil, Vastag Csaba.

Bíró Tibor, a kocsonyafesztivált szervező Cine-Mis Nonprofit Kft. igazgatója érdeklődésünkre azt is elmondta, két héttel a Miskolci Kocsonyafarsang után újabb gasztronómiai fesztivál lesz Miskolc belvárosában. Március 7–8-án rendezik Miskolc első pálinkamustráját a Bükki Pálinka Lovagrend közreműködésével. A cél a kulturált és minőségi pálinkafogyasztás népszerűsítése – no és a szórakoztatás, így kapcsolódik majd hozzá pogácsasütő-verseny, kézműves kirakodóvásár, és természetesen fellépnek majd zenekarok, más előadók is.

Hogy a Cine-Mis jó fesztiválokat tud szervezni, azt tudhatjuk, hiszen ők hívták életre és működteti a város nemzetközi filmfesztiválját, a CineFestet. Most azonban két új fesztivállal is gyarapodott a munkájuk. A miértre Bíró Tibor így választolt:
– A cég az elmúlt tíz évben a filmfesztivál kapcsán bizonyította alkalmasságát a rendezvényszervezésre. Sikeresek vagyunk a szponzorok felkutatásában, a pályázati tevékenységben. Volt már korábban is szabadidős rendezvényük, a Miskolci Nyár című a városi uszodánál. A város, úgy látszik, felismerte, és használni kívánja képességeinket a városlakók érdekében.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-30 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!