Fesztiválozó

Miskolcon marad a miskolci kocsonyafesztivál!

2014-01-03 10:04

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kocsonyafarsangill_130223ml_11.jpg

Nagy a készülődés a február 20-23. között megrendezendő miskolci kocsonyafesztivál háza táján. Annak hírére, hogy Miskolc város vette kezébe a rendezvény szervezését, a támogatók is bizalommal fordulnak a miskolci kocsonyaünnep felé. A 2014-es Miskolci Kocsonyafarsang névadó szponzorának a Becherovkát sikerült megnyerni.

Bíró Tibor, a kocsonyafesztivált lebonyolító Cine-Mis Nonprofit Kft. igazgatója portálunknak elmondta: több fordulós tárgyalás után, több érdeklődő közül döntöttek végül a Becherovka mellett. Nem véletlenül, hiszen a világmárkának már korábban is jó volt a szponzori kapcsolata Miskolccal, s a cég hazai anyavállalata kifejezetten örömmel fogadta a felkérést. A rendezvény hivatalos neve így Becherovka Miskolci Kocsonyfarsang lesz.

Bíró Tibor jelezte, nemcsak a Cine-Mis Kft., hanem a város összes jelentős cége részt vesz a kocsonyafarsang megszervezésében. Január közepére a rendezvény teljes koncertprogramja összeáll, a legnevesebb hazai előadók felsorakoztatásával.

A rendezvényt lebonyolító városi cég vezetője jelezte, már most sokan érdeklődnek a leendő gyermek-, ifjúsági és családi programok iránt, aminek az idén önálló színpadot szánnak a rendezők. – Annak is örülünk, hogy az előzetes visszajelzések szerint a miskolciak nagy örömmel fogadták, hogy a rendezvény visszaköltözik a főutcára, ahol négy színpadon zajlanak majd a programok – mondta el Bíró Tibor.

A Becherovka Miskolci Kocsonyafarsang fővédnökségét Kriza Ákos polgármester felkérésére Fazekas Sándor Földművelésügyi- és Vidékfejlesztési miniszter vállalta el.

minap.hu
Fotónk illusztrációAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-30 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!