Miskolc Renegades

Ismét jótékonykodnak a renegátok

2013-11-27 10:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A tavalyi akciójukhoz hasonlóan idén is segíteni szeretne a kórházban lévő gyerekeknek a Miskolci Renegades csapata, ehhez ismét jótékonysági akciót indítottak.

renegades_gyek_20121206_3.jpg
A kép a tavalyi akción készült.

A Miskolc Renegades American Football Club az ünnepek közeledtével téli pihenőre vonul, de, mint felhívásukban írják, nem felejthetik el, hogy mind Miskolc városától, mind az itt élő nagyszerű közösségtől mennyi támogatást kaptak és kapnak. Ezt a magunk szerény módján igyekeznek meghálálni úgy, hogy jótékonysági akciót indítanak, megismételve tavalyi megmozdulásukat, meglepve Mikulás napján a rászoruló kisgyermekeket.

Szeretnének játékokat és ajándékokat gyűjteni azon gyermekek részére, akik szeretteiktől távol, kórházban kell, töltsék a Mikulást. Ehhez bármilyen felajánlást, segítséget, ajándékot, játékot köszönettel elfogadnak azoktól, akik úgy érzik, szeretnének segíteni ezeken a gyermekeken.

A csapat november 29-30-án és december 2-3-án, 15.00-18.00-ig a Centrum előtti téren fogja gyűjteni a felajánlott ajándékokat, ahová szeretettel várnak mindenkit, aki csatlakozni szeretne ezen akciójukhoz.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!