Miskolci Jegesmedvék

Ismét vereség Érsekújváron

2013-11-22 21:04

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Miskolci Jegesmedvék novemberben már másodszor tértek vissza Érsekújvárra pénteken este. A mérkőzésre ismét elkísérték a Macikat a leglelkesebb szurkolók, akik gyakran hangosabban bíztatták kedvenceiket, mint a hazai kemény mag.

A Jegesmedvék remekül kezdték a meccset, az első 20 másodpercben Chovannak kétszer is védenie kellett. A 4. percben a vendégek egy támadásból három gólt is lőhettek volna, de egyik sem ment be. Az 5. percben Láda ugorhatott ki egyedül, de emelését védte a hazai portás. Ezt követően beleerősített az Érsekújvár, Duscheknek egymás után három nagy védést is be kellett mutatnia. A 12. percben először Chovan, majd nem sokkal később Duschek hárított nagy bravúrral. A 15. percben egy kisebb kavarodás után Metcalfe jutattak közelről a pakkot a hálóba (0-1). Már csak alig 20 másodperc volt hátra a harmadból, amikor Uram lehetetlen szögből, szinte a kapu vonalából lőtt gólt (1-1).

Csak hazai gól

A második harmad nagy iramban kezdődött, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, de a két kapus jól állta a sarat, pontosabban a jeget. A 6. percben, emberelőnyben Podstavek a kék vonalról lőtte ki a felső sarkot (2-1). A 9. percben előbb Popovics, majd Miskolczi állt szemben a kapussal, de Chovan mindkettőjükön kifogott. A 12. percben kettős előnybe kerültek a Macik, de nem sikerült kihasználni. A 15. percben – ismét előnyben – egy kipattanót Uram lőtt közelről a hálóba (3-1).

Bunyó bunyó után

A harmadik harmadban inkább pankráció folyt, 4-5 kisebb-nagyobb verekedéssel. Az 5. percben Dubek ment el szólóban, de ez is kimaradt. A 11. percben az egyik miskolci védő adta el a korongot a saját kapuja előtt, Uhnák köszönte és közelről nem hibázott (4-1).

HC Nové Zámky - Miskolci Jegesmedvék: 4-1 (1-1, 2-0, 1-0) 

Miskolci Jegesmedvék: Duschek – Boyle, Hajós, Knox, Popovics, Metcalfe, Roczanov, Szilágyi, Láda, Orosz, Ritó, Tóth, DeBruyn, Dubek, Hegyi, Durco, Vojtkó, Budai, Miskolczi, Rafaj, Faith, Gyenes(k). Edző: Bob Dever.  
HC Nové Zámky: Chovan – Hardi, Podstavek, Kubica, Baron, Korytko, Ruzicka, Stefanka O., Dubec, Zajac, Král, Kowalczyk, Frolik, Uram, Weissmann, Caladi, Siska, Uhnák, Pavesic, Krajcovic(k). Edző: Ladislav Lubina.

Bob Dever: Az első harmadban jól játszottunk, jó tempóval mentünk. Utána mintha a játékosok kikapcsoltak volna, nem követték az előre megbeszélt taktikát, egyénieskedni kezdtek, amely hibákhoz vezetett. Ma nem érdemeltünk győzelmet, az Érsekújvár jobb volt. 

Ladislav Lubina: Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, mert a Miskolc az utóbbi időben jó eredményeket ért el. Kiegyensúlyozott mérkőzés volt, és nagyon örülök, hogy győzni tudtunk.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-12-10 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!