AVE Miskolc Kft.

Változás az AVE Miskolcnál: új ügyvezető a cég élén

2013-11-13 12:37

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az a Majoros Róbert tölti be szerdától az AVE Miskolc Kft. ügyvezetői pozícióját, aki korábban több hulladékgazdálkodási céget is vezetett – tájékoztatta szerkesztőségünket Pásztori Imre kommunikációs és pr-vezető.

Mint azt Pásztor Imre elmondta, Molnár Attila, a cég korábbi ügyvezetője a hulladékgazdálkodási szabályra hivatkozva lemondott ügyevezetői posztjáról, közös megegyezéssel távozik a cég éléről.

Majoros Róbert közgazdász, környezetvédelmi szakember, 2002-től irányítási, koordinálási, egyéb vezetői és igazgatói szerepkörben dolgozott többek között a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft.-nél, a Homokhátsági Regionális Zrt.-nél, a Remondis Kft.-nél és az Észak-Balatoni Hulladékgazdálkodási Kft.-nél. Eddigi szakmai karriere során többek között a regionális hulladékgazdálkodási közszolgáltatási rendszerek üzemeltetésével, a hulladékkezelési technológiák irányításával foglalkozott.

Jelenleg az AVE Miskolc Kft. ügyvezetői pozíciója mellett a Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. irányítását is ellátja.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-01 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!