Egyetemváros

Negyedszer is – gazdász szakmai napok az egyetemen

2013-11-12 14:05

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának szervezésében idén november 13-án, szerdán rendezik meg a már hagyományosnak tekinthető, negyedik Gazdász Szakmai és Tudományos Napokat.

Az esemény célja, hogy lehetőséget teremtsen a hallgatók és oktatók, valamint az üzleti élet szereplői közötti kötetlen eszmecserére, párbeszédre.
A nap folyamán négy tematikus blokk keretében a pénzügyi szféra szereplői, multinacionális vállalatok és hotelek vezetői, valamint fiatal vállalkozók osztják meg gondolataikat. Elmondják, hogy véleményük szerint melyek a fontosabb piaci elvárások, kompetenciák, mitől lehet versenyképes egy pályakezdő gazdász, egyszerűen: mi a sikeresség titka.

A szakmai tartalmon túl azért is érdemes ellátogatni a szakmai napra, mert a programot stand up fellépők (Fábri György, Trabarna), filmklub is színesíti, és értékes nyereményeket is kisorsolnak a tombolán. A résztvevőket többször regisztrálják a nap folyamán, azok, akik szerepelnek a katalóguson, a választott tantárgynál pluszpontot kapnak, ami beszámít a félévi teljesítménybe. A nap zárásaként jelmezes bulit is rendeznek az E/2-es Klubban „Mi leszek, ha nagy leszek?” címmel.

November 14-én, csütörtökön tudományos ülésszakot tartanak, ahol szó esik majd a mai fiatalok munkavállalásáról, a felsőoktatás változó szerepéről a gazdaság versenyképességének alakulásában, és eszmecserét folytatnak majd a jövő gazdasági szakembereinek munkaadói és oktatói. A délután folyamán pedig szoftverbemutatók zárják a gazdász szakmai napokat.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!