Életmód

Mozgásban a Városgazda

2013-11-05 14:56

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE gerinctorna_131031_fkcs_19.jpg

Egészségre való nevelés és szemléletformálás állt annak a projektnek a középpontjában, melyre a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. tavaly eredményesen pályázott. Az elmúlt hónapokban előadások mellett kirándulásokat, kerékpáros túrákat és sportfoglalkozásokat is szerveztek a munkatársaknak.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. egy évvel ezelőtt eredményesen pályázott a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0452 Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok című projektre. Az ennek keretében szervezett egészségmegőrző programok átal munkatársaiknak formálódhatott a szemléletmódjuk, és remélhetőleg a projekt lezárulta után is, tudatosabban odafigyelnek majd egészségük megőrzésére.

gerinctorna_131031_fkcs_9.jpg

A Városgazda munkatársai számára az egészséges életmódra inspiráló előadások mellett szerveztek kirándulásokat, kerékpáros túrát és sportfoglalkozást is. A pályázat időtartama alatt hetente egyszer aerobic órán is részt vettek, főleg a Városgazda női munkatársai, ami azért is hasznos, mert ők főleg ülőmunkát végeznek.

A projekt lassan a végéhez közeledik, de a pályázat sikeressége nem csak a programok megvalósulásán és a munkatársaknak a rendezvényeken való nagyszámú részvételén volt mérhető, hanem azon is, hogy sokan azóta is rendszeresen sportolnak, mozognak.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!