MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt.

Változó parkolási rend az ünnepek alatt!

2013-10-21 14:15

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE parkolo_110630_ja_2.jpg

Díjmentes lesz a parkolás október 23-án és november 1-én a Régióparkhoz tartozó közterületi parkolókban, illetve a Régiposta utcai parkolóházban, és változik a Miskolc Holding ügyfélszolgálatának nyitva tartása is, a szemetet azonban az ünnepek alatt is a megszokott napokon szállítja az AVE, valamint az állatkert és a strandok is kinyitnak mindkét ünnepnapon.

A Miskolc Holding Zrt. közlése szerint díjmentes lesz a parkolás október 23-án és november 1-én a Régióparkhoz tartozó közterületi parkolókban, illetve a Régiposta utcai parkolóházban.
Az ünnepnapokat követően november 2-án, szombaton az alábbi területeken díjmentes a parkolás:
– Dankó P. u. 13 – Vörösmarty u. 54 épületek közötti területen,
– Technika Háza északi oldal parkolójában, és a
– Technika Háza keleti oldal parkolójában,
– Sportcsarnok és a Jégcsarnok, illetve a Mindszenti Temető és a Megyei Könyvtár között kialakított területen,
– A Pallos utca 16 - Petőfi tér 1 közötti szakaszon, a Jókai u. 19-21 közötti névtelen zsákutcában, Jókai u. 17-19 közötti névtelen zsákutcában, Jókai u. 17 és Laborfalvi u. 2 közötti névtelen zsákutcában, a Laborfalvi u. 2 - Pallos u. 18 közötti névtelen zsákutcában, Pallos u. 16-18 közötti névtelen zsákutcában, Pallos 16 melletti, illetve a Jókai ABC mögötti névtelen zsákutcában.

A Régiópark Kft. többi parkolójában a november 2-án szombati munkarend szerint történik a díjfizetés és ennek ellenőrzése.

A Miskolc Holding Zrt. közös (MIHŐ Kft., MIK Zrt., MIVÍZ Kft.) lakossági ügyfélszolgálati irodája a Szemere B. utca 5. szám alatt, a MIK Zrt. központi ügyfélszolgálata (Széchenyi út 60.), valamint a Régió Park Kft. (Széchenyi út 20.) ügyfélszolgálata október 23-án (szerdán) és november 1-én (pénteken) zárva tart.

A MIHŐ Kft. és a MIVÍZ Kft. az ünnepek alatt is folyamatos munkarendben üzemelteti diszpécserszolgálatát.

Az AVE Miskolc Kft. a megszokott szállítási napokon viszi el a kommunális jellegű hulladékot.

A Selyemréti Strandfürdő, a Barlangfürdő és az Aquaterápia, valamint a Miskolci Állatkert október 23-án és november 1-én is a szokásos nyitva tartás szerint várja vendégeit.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-12-04 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!