Életmód

Sikeresen zárult a Városgazda egészségprogramja

2013-10-03 18:26

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE zaronap_varosgazda_130926_fkcs_14.jpg

A Barlangfürdőben megrendezett egészségnappal zárult le szeptember 26-án a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. egy éven át tartó egészségfejlesztési programja.

A Miskolc Holding többi tagvállalatához hasonlóan a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. is eredményesen pályázott a TÁMOP - 6.1.2/11/1 „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek” című pályázaton, melynek középpontjában a dohányzás megelőzés, stresszkezelés és egészséges táplálkozás áll, melyek egészségfejlesztési programok keretében valósulnak meg.

zaronap_varosgazda_130926_fkcs_6.jpg

A projektben tervezett és vállalt tevékenységeket 2012. november 15-től kezdték meg. A program keretén belől 2012. november 29-én volt először Barlangfürdőben. De ezen túl rajzpályázatot is hirdettek a dohányzás megelőzés és dohányzásról való leszokás témakörében, melyre érdekes és alkotások érkeztek. Folyamatosan zajlott a projekt ideje alatt a cég médiaoktató műsora is a dohányzás megelőzés és stresszkezelés témakörben, illetve klubfoglalkozásokat is rendeztek, melyeken hasznos ismeretekkel gazdagodhattak a munkatársak.
A projektben résztvevő munkavállalókról elkészült az állapotfelmérés, mely alapját képezte az Egészségterv elkészítésének.

Idén februárban egészségnappal folytatódtak a programok, melyen volt lehetőség asztalitenisz, labdarúgó és ügyességi versenyeken összemérni tudásukat a dolgozóknak, illetve természetjáró túrát, melyet a résztvevőkkel előre egyeztetett útvonal alapján teljesítettek.

zaronap_varosgazda_130926_fkcs_18.jpg

Jelenleg is zajlanak klubfoglalkozások havonta két alkalommal (februártól – júliusig), mely egy kellemes hangulatban zajló programsorozat, és a megjelentek számára rendkívül hasznos ismereteket ad át.

minap.hu
fotó F. Kaderják CsillaAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-16 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!