Életmód

Péksütemény és üdítő a korán kelő bringásoknak

2013-10-03 12:29

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kerekparos_reggeli_131003ml_1.jpg

Országszerte csütörtökön rendezték meg a kerékpáros reggelit, mely a Bringázz a munkába! kampány része. A reggeliztetés Miskolcon (is) 6.30-kor kezdődött, a helyszínre, a Széchenyi utca 61. szám elé kerékpárral érkezők kakaós csigát, üdítőt és túró rudit kaptak.

Mint arról portálunkon is beszámoltunk, szeptember 23-án indult az őszi fordulója a Bringázz a munkába! (Bam) kampánynak. Az akció első hetében már több mint ötezren regisztráltak a kezdeményezés oldalán, s már túl is vannak az első 264 540 kilométeren.

A csütörtöki reggelire idén is sok kerékpáros kilátogatott Miskolcon, a Széchenyi utca 61. elé.
– Számomra az egészség megőrzése miatt fontos a kerékpározás. Azért döntöttem úgy, hogy ellátogatok a rendezvényre, mert sok jó embert ismertem meg a Kerékpáros Miskolc Egyesületben, támogatom a munkájukat, s így elfogyaszthatok a körükben egy reggelit – mondta Dobozi Szabolcs.

kerekparos_reggeli_131003ml_4.jpg

Általában sikeres a rendezvény, sokan mennek el a közös „hajnali” bringás étkezésre, a tavaszi reggelin például 180-an voltak – tudtuk meg Kunhalmi Zoltántól, az egyesület elnökétől.

A Magyar Kerékpárosklub a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium partnereként idén 12. alkalommal szervezi meg legnépszerűbb kerékpáros kampányát, a Bam-ot. A rendezvény célja ezúttal is az, hogy minél többen kipróbálják és megszeressék a kerékpáros közlekedést, valamint, hogy az iskolák, munkahelyek is támogassák a kerékpáros munkába utazást. A kampányt helyi szinten a szervezők partnereként a Kerékpáros Miskolc Egyesület népszerűsíti. Az október 25-ig tartó időszakban, ha valaki legalább 8 bringás alkalmat regisztrál, esélyes az értékes ajándékok egyikére.

minap.hu
fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-07-04 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!