Bulvár

Elbúcsúzott a Sugarloaf Dér Henitől – videóval

2013-09-10 12:52

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE sugarloaf_130906_ja_7.jpg

Pénteken, a Miskolci Sörfesztiválon adta utolsó előtti koncertjét Dér Henivel a Sugarloaf. A 18 éves zenekar történelme majd’ felét, közel kilenc évet töltött a Megasztárban feltűnt énekesnővel, aki vasárnap Harkányban lépett fel utoljára a fiúkkal. Tóth Szabi, az együttes gitárosa a fesztiválon beszélt a búcsúról és a lehetséges új énekesről is portálunknak.

A délvidéki születésű Dér Heni kilenc évvel ezelőtt élete addigi legnagyobb álmát váltotta valóra azzal, hogy az ország egyik, akkor már sikeres és közkedvelt zenekarának frontembere lett. Nemrég azonban megfogalmazódott az igény a 27 éves énekesnő életében, hogy szeretné magát a szakma más területein is kipróbálni.

A Sugarloaf legutóbbi, Instant karma című lemezének legmeghatóbb dalával és az ahhoz készített videóklippel búcsúzik énekesnőjétől, melynek címe: Neked.A Miskolci Sörfesztiválon pénteken lépett fel a Sugarloaf, utolsó előtti alkalommal Dér Henivel, majd vasárnap Harkányban búcsúzott a jelenlegi formáció. Tóth Szabi, az együttes gitárosa, aki a kezdetek óta tagja a zenekarnak, így válaszolt a váltást érintő kérdésünkre.

sugarloaf_130906_ja_18.jpg

– A focihasonlatnál maradva, az egyetlen csatárunk igazol el, és most kellene igazolnunk egy másikat, de tulajdonképpen nem látjuk még azt, hogy melyik klubtól. Kérdés, egy senki által nem ismert csatárt vagy egy Cristiano Ronaldot?  Hogy milyen érzés? Sz.r! Hazudnék, ha azt mondanám, jó. Egyébként nosztalgikus. Egyre jobban, koncertről koncertre, ahogy közeledünk a végéhez – ugye most már csak a vasárnapi maradt –, egyre nosztalgikusabb az egész. Ettől függetlenül a színpadon szerintem ez nem látszik. Hogy jutalomjáték-e? Hát azt nem mondanám, Biztos, hogy nem. Nem tudom, ez furcsa. Mi, művészemberek sokkal érzékenyebbek vagyunk, nagyobb mélységeket élünk meg. Heni ott volt a gyermekem születésénél is, ilyen közös múltunk és emlékeink vannak, de tovább kell lépni. Ő hozott egy döntést, nekünk ezt el kell fogadnunk, ha tetszik, ha nem, és csak előre tekinteni – mondta a zenész.

Tóth Szabi elmondta, a Heni helyének betöltésére hirdetett castinggal kapcsolatban nagyon jó kilátásaik vannak, nemcsak az új ember miatt, hanem mint zenekar is.

S. P.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-01-19 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!