Közgyűlés

"Káli Sándor segédcsapatai nem nyugszanak"

2013-08-12 14:00

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

"A miskolci MSZP-sek vezető tisztségviselői, így Földesi Norbert frakcióvezető is, az elmúlt néhány héten belül immáron többedszer rugaszkodnak neki annak, hogy otromba vádaskodásokkal tereljék el a közfigyelmet arról az időszakról, amikor ők még Káli Sándor oldalán segédkeztek városunk végletes eladósításában: több tízmilliárd kölcsönforintot hagyva örökségül"- fogalmaz a Fidesz-KDNP közleménye, melyet az MSZP mai, rendkívüli közgyűlési kezdeményezése kapcsán adtak ki.

"Nánási-Kocsis Norbert képviselőtársunk pontosan ezért ajánlotta fel napokkal ezelőtt, hogy frakciószövetségünk áll a vita elé, akár egy rendkívüli közgyűlés keretein belül is. Mi ezen alkalommal nagyon szívesen ütköztetnénk érveinket az ellenzéki képviselőkkel arról, hogy miképpen fordulhatott elő az országban egyedülálló módon, éppen Miskolcon, az adósságállomány három esztendő alatti megháromszorozása.
Úgy véljük, ez az igazi kérdés, ezt kell tisztáznunk a felelős közvélemény előtt.
Földesi Norbert, ellenben, újfent felsőbb pártutasításnak engedelmeskedett és sajnálatos módon  Miskolcon folytatta a baloldal országos propaganda kampányát.

Mi természetesen nem ebben, hanem a valódi kérdések megvitatásában kívánunk közreműködni" - hangsúlyozzák közleményükben Kiss János és Molnár Péter, a FIDESZ-KDNP frakciószövetség vezetői.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-05 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!