Közélet

Újabb rendkívüli közgyűlést kezdeményeznek

2013-07-22 16:27

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A polgármester megszólalását hiányolja trafik-ügyben az MSZP. Földesi Norbert frakcióvezető nemcsak kérdéseket fogalmazott meg, de újabb rendkívüli közgyűléseket is kilátásba helyezett.

A múlt hétre összehívott rendkívüli közgyűlés kapcsán a szocialisták frakcióvezetője elmondta, azt szerették volna, ha foglalkoznak azokkal, akik korábban trafikok üzemeltetéséből éltek meg, de most nem kaptak koncessziót. Szerinte Miskolc lehetett volna az első, amely „bölcsen példát mutat, főleg annak függvényében, hogy több érintett képviselő is ül a közgyűlés soraiban, akinek rokonai koncessziót nyertek”.

Földesi Norbert értetlenségének adott hangot, hogy a polgármester miért olyan időpontra hívta össze a közgyűlést, amikor szabadságon volt, és, hogy a „trafikbotrány” kirobbanása óta miért nem szólalt meg és nyilatkozik arról, hogy közösséget vállal-e azokkal a képviselőkkel, akik érintettek. Az MSZP frakció várja Kriza Ákos megszólalását ezzel kapcsolatban.

Zsiga Marcell alpolgármester és Csiszár Miklós jegyző elhangzott hivatkozása a frakcióvezető szerint tele van eljárási hibákkal, mellyel kapcsolatban megteszik a szükséges lépéseket. Állítása szerint a szervezeti és működési szabályzat szerint nyolc napon belül újra össze kell hívni a határozatképtelen közgyűlést, melynek pénteken reggel van a határideje, ha nem történik semmi, akkor ezzel kapcsolatban is jogi lépéseket tesznek és újabb rendkívüli közgyűlés, közgyűlések összehívását kezdeményezik.

H. I.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!