Közélet

Kikötötték a vizet Lyukóban

2013-05-27 16:52

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Egy lyukói kertszövetkezet és a Jobbik elzárta azoknál a vizet, akik nem fizették a közüzemi számlájukat. Erről Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő beszélt hétfői sajtótájékoztatóján.

A politikus elmondta, városszerte óriási problémát jelent, hogy sok együttélésre képtelen család nem fizeti a közüzemi számlákat, és ezzel milliókkal károsítják meg a tisztességesen fizetőket. Ezt, valamint néhány család antiszociális életmódját elégelte meg a Jobbik és egy lyukói kertszövetkezet, amikor úgy döntött, kikötik a vizet azoknál, akik nem fizetik a vízdíjat. A Jobbik szerint ezzel az érintett területen a jövőben akár 70 százalékkal is csökkenhet a rezsi.

Jakab Péter elmondta, a vízkikötéstől azt is várják, hogy a hatóságok indítsanak offenzív intézkedést a területen, hiszen az érintett ingatlanokban kisgyermekek tartózkodnak úgy, hogy most már 150 méteres körzetében nincs vízvételi lehetőség. Hozzátette, megtette a szükséges bejelentést az érintett szervek felé, akiktől azt kéri, vegyék védelembe a gyerekeket, ha pedig ez nem vezet eredményre, emeljék ki őket a családból, és vonják meg a családi pótlékot az érintett szülőktől. A jobbikos képviselő hangsúlyozta, ellenőrizni fogja a hatóságok munkáját.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-10-20 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!