Videós hírek

Célpontban a Csermőke dűlő

2013-05-21 11:12

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE csermoke120612_csl6.jpg

A közelmúltban a társszervekkel bűnmegelőzési, közbiztonsági és bűnügyi ellenőrzési céllal hajtott végre akciót a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrse a Csermőke dűlőben. Az ellenőrzésekről, azok eredményéről mi is rendszeresen írunk, most a rendőrség más szemszögből és videóval kiegészítve számolt be az eseményről.

A május 15-én megtartott ellenőrzést az Avasi Rendőrőrs járőrei és nyomozói mellett a területileg illetékes mezőőri szolgálat tagjai, illetve a Miskolci Önkormányzat rendészeti szervének munkatársai is erősítették.

Az újabb – korábban Lyukóvölgyben, Pingyom tetőn, Emődön, Mályiban, Nyékládházán – végrehajtott ellenőrzés célja volt a területen elkövetett különféle bűncselekmények, szabálysértések, kiemelten a tulajdon elleni szabálysértések megelőzése, megakadályozása, megszakítása. Az adott terület átfogó vizsgálata mellett a rendőrök, mezőőrök az ott élőkkel is felvették a kapcsolatot, amely alkalmat adott a kölcsönös információátadásra.A Miskolc Rendőrkapitányság ezúton is felhívja a hétvégi házas övezetekben élők figyelmét is, hogy minden olyan információt, ami segíthet megőrizni a közbiztonságot, szívesen fogad és felhasznál az ellenőrzés során és a későbbiekben egyaránt. A rendőrségi tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

Az Avasi Rendőrőrs illetékességi területén található Csermőke dűlő hétvégi házas övezetben a most megtartott közös ellenőrzés eredményeként a hatóságok több esetben lakcím bejelentési kötelezettség elmulasztása, veszélyeztetés kutyával, valamint köztisztasági szabálysértés megsértése miatt kezdeményeztek eljárást.

A Miskolci Rendőrkapitányság továbbra is kiemelt feladatának tekinti a hétvégi házas övezetek közbiztonságának fenntartását is, így az ott élők továbbra is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzési akciókra.

minap.hu

Fotó: minap.hu archívum


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-01-19 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!