Városinfó

Ismét tisztít a Tavaszi szél

2013-04-18 13:23

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Idén is megrendezik a város nagy szemétszedési akcióját, amelyet Tavaszi szélnek neveznek. A polgármesteri hivatal és a Miskolc Holding Zrt. közös akciójának keretében harmadik alkalommal tisztul meg a város, pénteken.

Tavaszi szél – ez a neve annak a szemétszedési akciónak, amelyet idén is megrendez Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Miskolc Holding Zrt. A harmadik akciót pénteken tartják.

A szemétszedési akció célja, hogy egy adott területet megtisztítsanak a munkatársak, a közös munkával hívva fel a figyelmet arra, hogy védeni, óvni kell a környezetet, amelyben élünk.

tavaszi-szel-takaritas-120504ml_20.jpg

– Az akcióban Kiss Gábor alpolgármester, Gonda Géza, a terület önkormányzati képviselője, a polgármesteri hivatal és a Miskolc Holding tagvállalatainak kollégái vesznek részt, mintegy 100 fővel. A cél, hogy rendbe tegyük Hejőcsabán, a református templom mögötti területet – tájékoztatott Pásztor Imre kommunikációs, PR-vezető.

A gyülekező pénteken reggel, háromnegyed 9-kor lesz, a Mésztelep utcánál, az Avasi Tesco áruház parkolójában. A találkozót követően a résztvevők gyalog mennek a Balassi utcába, közben is összeszedve az útjukba akadt, eldobott szemetet.

minap.hu
Fotónk a tavalyi Tavaszi szél akcióján készült.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-02 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!