MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.

A Fidesz a távhődíj-csökkentésről

2013-04-11 17:23

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE soos_attila_sajtaj_130411_ja_4.jpg

A rezsicsökkentésről tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Soós Attila, a városgazdálkodási és üzemeltetési bizottság elnöke, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője a MIHŐ Kft. telephelye előtt. Az eseményt megelőzően megjelent Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke is.

Soós Attila „Távhő számlák egykor és most – Mennyit fizettünk távfűtésre és melegvíz szolgáltatásra 2009-ben, és mennyit 2013-ban?” címmel tartott sajtótájékoztatót, hogy a Fidesz-KDNP nevében reagáljon az ellenzék „hazugságkampányára”.

A tájékoztató előtt lépett ki a MIHŐ épületéből Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke, aki látván a két Fidesz-aktivista által felállított molinót (a plakátokon egy átlagos, kétszobás miskolci panellakás 2009-es és 2013-as távhőköltségei voltak olvashatók, 31222, illetve 24818 forint) arra célzott, nem valós név szerepel azokon, így nem lehetnek hitelesek.

– A bevételek növelése mellett próbáljuk aktívan csökkenteni a rezsiköltségeket: közel húsz százalékos csökkenést tapasztalhatnak egy átlagos panellakásban élők. Célunk, hogy élhető várost teremtsünk a miskolciaknak, látványberuházások helyett – hangsúlyozta Soós Attila.

A képviselő elmondta, a számokból jól látható, extra profit termelése helyett lehet úgy működtetni egy szolgáltatót, hogy a városlakók kevesebbet fizessenek, így jobb életkörülményeik legyenek.
– Nem a levegőbe beszélünk, az adatokat tételesen lehet ellenőrizni – zárta Soós Attila.

minap.hu
fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-07 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!