Kultúra

A városvezető és a magánember – Kriza Ákos az ismeretlen ismerősök között

2013-04-09 14:56

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Ismeretlen ismerősök címmel szervez beszélgetéssorozatot a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) miskolci csoportja. Az újrainduló sorozat első vendége április 10-én, tehát most szerdán délután Kriza Ákos polgármester lesz a református egyházkerületi székházban.

A beszélgetést Gróf Lajos vezeti, aki a minap.hu érdeklődésére elmondta, évekkel ezelőtt már rendezett a KÉSZ helyi csoportja egy, a mostanihoz hasonló sorozatot.
– Akkor ismert közéleti személyek, művészek, intézményvezetők, politikusok szerepeltek benne. Most körülbelül tíz éves szünetet követően újítottuk fel a sorozatot, melynek tematikája változatlan lesz, ismert, helyi közéleti szereplőkkel fogunk beszélgetni közönség előtt, úgy, hogy ne csak a betöltött szerepe, posztja mellett, kicsit megismerjük azt az oldalát is, melyet csak kevesen láthatnak – mondta Gróf Lajos.

A pódiumbeszélgetés sorozat első vendége tehát Kriza Ákos, Miskolc polgármestere lesz. Mint azt a beszélgetést vezető újságíró elmondta, szeretnék, ha a város embere nagyobb közönség előtt is reagálhatna az elmúlt időszakban – a bulvármédiában is megjelent – őt ért vádakra, de természetesen szeretnék azt is, hogy ne csupán a városvezetőt, a politikus ismerhessék meg a beszélgetés résztvevői, hanem Kriza Ákost, mint magánembert is. A beszélgetést egyébként irodalmi betétek, egyebek mellett versfelolvasás is színesíti majd.

Gróf Lajos hozzátette, a sorozatot szeretnék folytatni a közeljövőben, terveik szerint a következő beszélgetőtárs Kiss Csaba, a Miskolci Nemzeti Színház direktora lehet majd.

Tajthy Á.



Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2019-10-14 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!